Gå til innhold

Håndarbeid

26.05.09

I vinter oppdaget jeg at det faktisk er gøy å strikke. Jeg har alltid hatet håndarbeid, og det gjør jeg til en viss grad fremdeles, men strikking er faktisk gøy. Akkurat nå holder jeg på med et babysett i babyull til lille knøttisen jeg skal bli tante til i august.

Noe jeg raskt oppdaget etterhvert som jeg måtte kjøpe inn forskjellige strikkepinner, var at det er upraktisk å la alle pinnene ligge og slenge uten organisering.

Jeg søkte på nettet over lure løsninger, og kom over ideen med å bruke cd-mappe til rundpinner og bestikkmappe til strømpepinner. Bestikkmappen fant jeg på Kid. Det står riktignok «kniver» på den, men det har ingenting å si på funksjonaliteten. Jeg tror jeg ga rundt hundrelappen for den. Man kan sikkert finne mange versjoner av denne, både billigere og dyrere, og for de som liker å sy er det en smal sak og lage selv. Jeg har også satt stoppenålene i den.

Cd-lappen kostet rund 20,- på Biltema, og jeg har bare satt etikettelapper med størrelsen på pinnene til hver lomme. I tillegg har jeg pinnemåleren og målbåndet i den.

2 kommentarer leave one →
 1. Tove permalink
  09.12.09 01:09

  Genialt, takk for ideen 🙂

  • anettesylvia permalink*
   09.12.09 12:54

   ..Og takk for kommentaren til deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: