Gå til innhold

Hjemmebakt brød

27.05.09
tags: ,

Jeg foretrekker hjemmebakt brød. Hvorfor? Sikkert fordi det er det jeg er vokst opp med og vant til. Men også fordi en skive av hjemmebakt, grovt brød metter mer enn en skive kjøpbrød. Og jeg synes det smaker bedre med hjemmebakt.

Til mine tre brød bruker jeg 12 dl vann, og kjører oppi gjær, olje, salt, sammalt hvete (både grovt og fint), fiberbakst, hvetemel, sammalt rug grovt, solsikkekjerner, linfrø, gresskarkjerner og sesamfrø. Sånn ca. Det varierer veldig, jeg følger ingen oppskrift. Men godt blir det!

Siden vi bare er to i husholdningen pleier jeg å dele brødene i to før de havner i fryseren. Da blir ikke brødet gammelt før vi klarer å spise det opp 🙂

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: