Gå til innhold

Cappuccinokake

27.06.09

En kjempegod kake!

Bunn:
300 g kransekakedeig
1 egg
2 eggehviter

Riv kransekakedeigen og bland med egget. Stivpisk eggehvitene og skjær inn i massen. Has i rundform og stekes i 20-30 min på 175 grader.

Krem:
1/3 l fløte
2 ss pulverkaffe
1 dl melis
1 ss kakao
2 eggeplommer

Pisk fløten til en slapp krem. Pisk eggeplommer og melis til eggedosis. Bland inn kakao og pulverkaffe (røres ut i 1 ss varmt vann) i eggedosisen. Rør sammen halvparten av den piskede fløten med eggedosisen. Fordel ut over kaken og ha resten av kremen på toppen. Pyntes enten med revet sjokolade eller kakaodryss.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: