Gå til innhold

Male Fanden På Veggen

29.07.09

I dag maler jeg Fanden på veggen. Det regner, det er kaldt. Og jeg må ut. Jeg må handle litt. Det blir sikkert en fæl tur, helt forferdelig, det blir vått, det blir slitsomt, det blir vondt. Jeg kommer til å slite resten av dagen, hele dagen min går i vasken når jeg tenker meg om.

Jeg kan like gjerne bare gå og legge meg med en gang. I stedet for å gå ut kan jeg finne en hammer og slå meg litt her og der. Sørge for at jeg får noen fæle merker.

Jeg er sikker på at jeg kommer til å kollidere fordi det er vått. Jeg blir sikkert ranet også. Fratatt både pengebok og iphone. Mister bilnøklene. Hvis ikke iphonen min blir stjålet mister jeg den sikkert i bakken og knuser den. Oh crappy day!

Har jeg klart å male fanden på veggen nå? Did I make my point?
Jeg ser ingen fanden her i alle fall, så da tar jeg meg en super handletur i et herlig (inne-)vær! Min dag skal i alle fall ikke males med mørke farger, det finnes nok av negative ting i verden. Jeg treger ikke å gjøre verden verre med å tenke negative tanker og si negative ord. Så jeg har tatt positivbrillene mine på, og får en aldeles flott dag! Fordi jeg har bestemt det. Because you’re worth it 😉

Hejdå!

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: