Gå til innhold

Jeg overlevde flyturene!

06.08.09

Jeg misliker å fly. Har en god porsjon flyskrekk. Alikevel må jeg på flere flyturer gjennom et år. Fordi det er eneste alternativet å forflytte seg gjennom vårt langstrakte land på når det skal gå fort.

Nå er jeg hjemme hos de gamle. Det vil si, er bare bestemoren min som er her nå. Hun trenger ettersyn og selskap. Er i rimelig dårlig form..
Har satt en brøddeig nå, som jeg snart skal bake ut. Så må jeg ta støvsugeren en  liten runde. Etter det er det bare å sette en strek for i dag tipper jeg, foruten om middagslaging.

Jeg vet ikke hvor mye jeg får skrevet i bloggen min framover, men jeg tipper jeg innimellom må få «tømme litt tanker». Kanskje spesielt på kveldstid. Og da er bloggen god å ha!

2 kommentarer leave one →
 1. Rutt permalink
  06.08.09 14:07

  Lykke til, AnetteSylvia! Det er vondt når man ser at de gamle blir borte og beveger seg over i en pleietrengende tilstand. Håper du kan få en tid som er god og verdifull, selv om situasjonen er vanskelig!
  Klem Rutt

 2. Kate`s Corner permalink
  06.08.09 17:39

  Så god du er, AnetteSylvia! Det er nok tøft for både dem og deg dette! Men lykken er et barnebarn som bryr seg! Har selv en farfar som begynner å glemme mye og kjenner igjen situasjonen du beskriver i å miste seg selv med sjalusi osv.
  Lykke til! Du er flink 🙂

  Klem Kate

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: