Gå til innhold

Jeg er så skuffet… over utviklingen!

09.08.09

Da jeg var liten snakket vi om at da vi skulle runde år 2000 var det helt sikkert bare flyvebiler i trafikken. Teleportering gjorde at man kunne flytte seg fra A til Å på et nanosekund. Roboter tok seg av alt husarbeid. Krig fantes i vokabularet, men det skulle være et historisk ord.

Innen år 2000 fantes det bare flyvebiler i trafikken

Innen år 2000 fantes det bare flyvebiler i trafikken. Her fra filmen "The Fifth Element".

Alt skulle være miljøvennlig. Avfall, utslippsgasser, drivstoff – absolutt alt en kunne tenke seg egentlig – skulle være hypermiljøvennlig.
Jorda vi skulle leve på hadde riktignok tatt litt skade av tidligere generasjoners livsførsel, og jeg så nok for meg at planeten vår kom til å bli mørk og noe dyster.

Vi skulle nok beholde språket vårt, kanskje vi snakket mer engelsk med hverandre. Klærne skulle være organisk framstilt, det skulle være praktisk og kanskje vi kom til å være mer likt kledt.

Og hvor står vi i dag?
VI HAR JO IKKE KOMMET NOEN VEI!

Det er like vanskelig å forflytte seg, teleportal har vi kun sett i Sims 3. Forurensningen har riktignok fått et større fokus i dag enn for 30 år siden, men likevel forurenser vi mer enn noen sinne. Flyvebiler? Det har vi ikke sett..

Jeg er så skuffet over at jeg ikke kan gå til teleportalen og bare zappe meg på besøk på tvers av landegrenser og geografisk beliggenhet. Jeg er så skuffet over at vi ikke er mer den verden vi var sikre på å leve i. Jeg er så skuffet over utviklingen!

(okei da, det er å ta hardt i å si at jeg er skuffet. Poenget er at vi ikke lever i den verden jeg var sikker på eksisterte da jeg var liten.)

4 kommentarer leave one →
 1. Kate`s Corner permalink
  10.08.09 22:57

  He he må jo bare si meg enig! Den gangen Tilbake til fremtiden og Michael Fox var i støtet 😉

 2. anettesylvia permalink*
  13.08.09 11:10

  Ja, nemlig. Man var jo helt sikker på at det nye milleniumet skulle bringe store teknologiske revolusjoner. Og så kjører vi bare med helt vanlige biler enda…. 😉

 3. 16.08.09 10:06

  Jeg mener bestemt at noen kan saksøkes her. Vi ble helt klart lovet blant annet svevebiler og dette er noe veiene i Nord-Norge er basert på skulle man tro. De er ikke bygget for bil med hjul på og dermed må staten nå innføre svevebiler i nord…

  Og jeg savner også det at vi alle kunne gått i samme jumpsuit slik det er på film. Det hadde redusert klesbudsjettet mitt drastisk, vi hadde fjernet klasseskiller og jeg hadde heller ikke slitt med sokker som vil sette sin farge på finskjorta når jeg putter feil i vaskemaskinen…

  Når det gjelder teleportalen kan jeg godt klare meg uten den. Jeg sliter allerede i dag med transportselskapene som roter bort gods og reisebagasje og leverer det opp til flere dager for sent. Jeg gidder ikke å sitte å vente 3 dager på en arm eller fot som ble portert feil av Norwegian Teleportations…

  • anettesylvia permalink*
   20.08.09 19:15

   Meget bra kommentar, Ruben! =) Takk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: