Gå til innhold

Beslutningsvegring? Jeg? hehehe

12.10.09

Jeg tror jeg lider av beslutningsvegring. Eller rettere sagt, jeg tror ikke, jeg vet.
Så klart er det enkelte ting jeg bestemmer meg for fort, ting jeg ikke trenger å fundere på. Ting som jeg med én gang vet hva som er riktig valg for meg. Det er gjerne de større beslutningene som går greiest.

Men de små, enkle beslutningene vi tar i hverdagen kan være et skikkelig herk! Og det har dere fått merke også, kjære blogglesere. Jeg har endret design på bloggen. Igjen. Og bare i kveld har jeg sikkert hatt 4 forskjellige oppe. Det ER vanskelig for meg å bestemme hvordan bloggen skal se ut!

På grunn av min beslutningsvegring liker jeg å la en ukesmeny over middagene. For når jeg vandrer rundt i butikken og leter etter middag vi skal ha i dag, ja, da kan dere like gjerne se på Vinglepetter i Fjordlandreklamen.
Jeg surrer rundt mellom reolene, plukker en ting her og en ting der. Bestemmer meg. Og ombestemmer meg. Går og legger pakkene på plass igjen. Så finner jeg på noe annet «lurt», før jeg ombestemmer meg. Et par ganger bestemmer jeg meg for utgangspunktet igjen, med tilhørende ombestemminger. For et styr!

Jeg er altfor strukturert for meg til å kunne ha det sånn. Derfor lager jeg handlelister og menyer. Så slipper jeg den evinnelige beslutningsvegringen i butikken.
Ok da, jeg overdriver litt. Men jeg er ER veldig ubeslutsom av meg!

Utseendet på bloggen min forteller det meste om den saken. Dere får følge med og se hvor mange ganger til jeg endrer den før vi skriver 2010.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: