Gå til innhold

En inntørket kantarell

21.01.10

Jeg har fullstendig skrivestopp. Når jeg setter meg ned for å lage et blogginnlegg, så blir hjernen rett og slett tom. Hjernen min krymper inn, jeg ser den formelig skrumpe inn til en inntørket kantarell.

Om dagene er det mange tanker som farer gjennom hjernen min. Nerveimpulsene fyker hit og dit, jeg mener i alle fall selv at jeg har en helt normal hjerne og tankeaspekt. Andre er vel kanskje ikke helt enig, men… nok om det.
Men når jeg tenker at jeg må skrive et blogginnlegg stopper all aktivitet opp. Okei, ikke helt opp, jeg er tross alt ikke død et par ganger om dagen, men du skjønner tegninga.

Jeg har hatt mye rundt meg den siste perioden. Ting som har påvirket meg. Men det omhandler andre mennesker også, som står meg nær, og jeg kan ikke legge deres liv ut i min blogg. Jeg skulle gjerne fortalt om alt, få skrevet litt av meg, men jeg kan ikke. Så det som opptar meg mest om dagen kan jeg ikke uttale meg om!

Så hva skal jeg skrive om da? Hva jeg hadde på brødskiva mi i dag? Eller at vi har funnet et nytt brød hos bakeren som vi knasker på? Jeg kan forresten i samme slengen nevne at jeg har dilla på avokado om dagen. Bare innmari synd at den har så mange kalorier, ellers hadde jeg spist det hver dag. Og flere ganger om dagen. Men det var en digresjon. Bare et lite tillegg til et ellers så tørt blogginnlegg.

Jeg får legge hjernen min litt i blødt, se om jeg kan få litt fart i nerveimpulsene i topplokket. For jeg er helt overbevist om at jeg går med en inntørket kantarell i skallen i stedet for en hjerne. Så det så.

One Comment leave one →
  1. Kate`s Corner permalink
    25.01.10 22:14

    Uff kjenner meg igjen i det du skriver. Som du vet har jeg vært der noen ganger. Finn tid til deg selv så kommer det igjen!
    Stor klem fra Kate

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: