Gå til innhold

Holder det med krass kritikk?

24.02.10

VG har en liten artikkel i dag om en kvinne som ble innlagt med vondt kne og døde ti dager senere av bivirkninger av medisiner. Bivirkningene ble ikke fulgt opp, og situasjonen fikk et tragisk utfall. Sykehuset Østfold får sterk kritikk av Helsetilsynet. Men holder det med krass kritikk?

Er det ingen som burde få en konsekvens av å ikke gjøre jobben sin? At sykehuset får kritikk er i mine øyne barnehagementalitet. Eller faktisk verre enn det. Gjør et barn noe galt får det som regel en straff (timeout, husarrest, you name it), ikke bare en pekefinger. Her er det faktisk en menneske som har måttet bøte med livet på grunn av at noen ikke har gjort jobben sin. Kritikk holder ikke.

2 kommentarer leave one →
 1. Roy Mobæk permalink
  24.02.10 16:11

  Helt enig med deg, det holder ikke med pekefinger og sterk kritikk. Hva er «sterk kritikk» for noe egentlig??
  En lege eller et sykehus kan ta livet av hvem de vil uten å bli straffa for det? dette er jo galskap. Hvem andre i dette samkfunnet er «fristilt» hva gjelder straff. Ja ikke nok med det men får de sparken så kan de begynne på et annet sykehus og gjøre det samme der. Jeg ser rødt når jeg ser hvordan enkelte er beskyttet mot straffeforfølging og om de blir «straffet» så er det som regel et «fy,fy» For ikke å snakke om hvordan eldre i dette rike landet må kjuempe for sykehjemsplasser som SKAL være obligatorisk når en har jobba livet ut. Nå er det ei dame i Modum(Buskerud) som må ligge på badet om natta og på dagtid sitte i en rullestol for da trenger de toalettet på badet. SKAM DEG ORDFØRER. Slike tilfeller er det mange av som vi ikke hører om. Takk for oppmerksomheten.

  • anettesylvia permalink*
   24.02.10 19:29

   Takk for god kommentar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: