Gå til innhold

iPhonen min er død!

22.04.10
tags:

I går skjedde uhellet jeg har vært redd for i snart et år. iPhonen min avgikk med døden, og det til gangs også.

Årets dugnad var godt i gang, og i det jeg satte meg på huk og bøyde meg litt framover gled iphonen min ut av lomma. Turen den fikk var egentlig litt spektakulær; den spratt nedover en betongtrapp som har 25 trinn. Den slo kollbøtter nedover, og det var nesten som jeg så det i slow motion mens hjertet og pusten min stoppet helt og fullstendig. Og som ikke det var nok, så landet den i gjørmevann helt nederst.

iPhonen er ikke bare knust, jeg så det trakk vann inn bak skjermen, og simkortet var vått da jeg fisket det ut og fikk satt det inn i en gammel Sony Ericsson vi har liggende. Ikke fikk jeg slått iPhonen av, men det gjorde den selv etter en stund. Før den slo seg på igjen. Og av. Og på. Og så kom den med melding om at jeg ikke kunne koble til dette ekstrautstyret. Og så kom den jammen meg opp med en facebookmelding også. Og fortsatte og leve sitt eget liv. I løpet av natta har den avgått helt og holdtent med elektronikkdøden.

Jeg hadde heldigvis forsikring på den, som også dekker uhell. Så i morges ringte jeg Netcoms skadeservice, og fikk meldt inn uhellet. Det kommer en ny telefon til meg i posten, og jeg returnerer den ødelagte. Det som nå blir spennende å se er om det blir en ny 3G på meg, eller om de er tom på lageret og sender en 3GS. Jeg skal ikke benekte at det hadde vært fint med en 3GS, men så lenge jeg får en ny og hel iPhone er jeg fornøyd!

Jeg føler meg naken på bærtur uten min kjære iPhone, jeg skjønner at den er kommet for å bli i mitt liv..

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: