Gå til innhold

6,5 år siden sist

23.04.10

Det er 6,5 år siden jeg fylte 25 år. Jeg vet, jeg begynner å dra på åra. Men det er ikke poenget.

Det er 6,5 år siden sist mamma var på besøk hos oss. Da kom hun for å overraske meg på bursdagen min. Selv om jeg hadde gjennomskuet det i forveien, så var det likevel en flott overraskelse. Og det er vel rundt 8 år siden pappa var her sist. Men nå, nå skal de endelig komme på besøk igjen! De skal kjøre gjennom Norges fylker, fra Troms i nord til Rogaland i sørvest. For å besøke oss, sin datter og svigersønn, for å besøke vårt liv.

For de av dere som kjenner meg eller har fulgt med i bloggen min, så vet dere at mine kjære besteforeldre har gått bort. De siste årene deres var preget av sykdom, og min fantastiske mamma og min flotte pappa viet sine liv for å passe på dem. Det betød også å gi avkall på reiser, blant annet til oss som bor på en annen kant av landet enn dem. Jeg er svært glad og takknemlig for at de har gjort dette, de har stått på og gitt mine besteforeldre en alderdom som mange andre drømmer om. Og vi har selvfølgelig vært fullstendig klar over, og har akseptert helt og holdent, at de ikke har kunnet komme på besøk til oss. Selv ikke en hyttetur et par timers kjøring unna har kunnet vært gjennomført de siste tre årene.

Siden sist de var her har vi flyttet to ganger. Jeg gleder meg til å kunne vise de vårt hjem, rekkehuset vi har bodd i nå i overkant av to år. Jeg gleder meg til å vise rett ved hovedveien, hvor vi leide en liten leilighet i to år. Stedet  hvor vi planla bryllupet fra. Jeg gleder meg til å vise hvor jobben min hadde kontor, og hvor vi stod på nyttårsaften og ønsket dem godt nytt år i telefonen. Jeg bygger meg opp forventninger kjenner jeg, for å la de ta del i vårt liv en ukes tid. Vi har fått tatt så mye del i deres, nå kan vi få gi litt tilbake.

Selv om jeg er glad for at ting ble som de ble, så gleder jeg meg veldig til å få dem på besøk. Og ikke minst at de endelig kan få en skikkelig ferie – deres første på mange år.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: