Gå til innhold

(nesten) ny bil!

28.04.10

I dag tok vi steget. Vi betalte en engangsavgift til Tollvesenet og bygget bilen om til personbil.

Vi har en 5 år gammel Citroën Berlingo 2.0 hdi, og i dag gikk vi altså fra varebil til personbil. På forhånd hadde vi fylt ut søknadsskjemaet, og fra vi kom inn på kontoret til vi gikk ut med ferdige papirer tok det vel rundt 15 minutter. Prisen vi måtte betale var kr 30 250,- til staten Norge, og litt jobb med å skru ut skilleveggen og feste setene. Det som gjenstår nå er kontroll hos Vegvesenet (er noe ventetid), og i den forbindelse får vi nytt vognkort og nye skilt. Men vi har lov å montere inn setene så lenge avgiften er betalt og dokumentasjonen er i orden.

Det var uvant å kjøre med bilen etter at vi var ferdige med monteringen. Lyden i bilen var helt annerledes, det var mindre støy og mindre følelse av tomrom. Og ikke minst var det ikke lyd av vibrasjon i skilleveggen. Setene var forøvrig  gode å sitte på, jeg har vært baksetepassasjer allerede.

Så nå trenger vi ikke å tenke ut lure løsninger når vi får besøk og skal frakte flere enn to personer i bilen. Og ikke minst; vi er enda mer klar for å få besøk av foreldrene mine!

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: