Gå til innhold

Brikke for brikke gir et helt bilde

30.04.10

Puslespill. Har du noen gang fullført et helt puslespill? Brikke for brikke, til slutt har du bygget et helt bilde. Tilfredsstillelsen når den siste brikken smetter på plass, følelsen av å ha fullført noe stort. Underveis i puslespillet kan tankene fly, mens du prøver å finne brikken som passer akkurat der. Eller du kan konsentrert fokusere på puslespillet, og skyve alle andre tanker vekk. Bli oppslukt i nuet, det du holder på med akkurat der og da.

Jeg har fullført mitt andre puslespill siden jul. Jeg hadde også påbegynt et annet innimellom de to fullførte, men en dag da jeg stod opp hadde kattene prøvd å hjelpe til. Med det resultat at halvparten av de 1500 brikkene lå i vannskåla deres, vasstrukne og noen uten farge. Prosjektets stopp ble søppeldunken. Puslespillet hadde jeg fått i gave for mange år siden, det var et utfordrende prosjekt med motiv fra Alpene. Men der får jeg for å ikke orke å rulle det sammen før jeg tar kveld.

De to puslespillene jeg har fullført nå er av Jan Van Haasteren. Jeg har en forkjærlighet til disse humoristiske motivene med noen utrolige detaljer. Detaljer du knapt kan se på esken, men som skaper latter og glede når du får puslet det.

Nå har jeg kjøpt et nytt prosjekt; First Kiss – jeg gleder meg!

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: