Gå til innhold

En tøff, men takknemlig, dag.

12.06.10

I dag har det vært en tøff dag. Jeg strakk strikken for langt. Igjen.

Natta og dagen i dag har vært preget av magesmerter og kvalme, aner ikke hva det er. Det er forresten uansett, men ga nok ikke noe godt utgangspunkt for dagens aktiviteter. Vi startet nemlig opp kl 09 med gym, og allerede før vi startet haglet svetten. Jeg burde roet ned under oppvarminga, og sirkeltreninga gjorde jeg unna uten særlig håndbrekk. Jeg synes nemlig slik trening er GØY, men jeg har jammen meg fått svi for det resten av dagen. Ømme lymfer i halsen og generelt i laber form.

Etter gymmen hadde vi bevegelighetsgruppe. En interessant opplevelse som var fantastisk vond under føttene! At det skulle gjøre såpass vondt å stå på en trepinne hadde jeg aldri kunnet forestille meg. Vi fikk også i praksis kjenne hva det gjør med hele kroppen når vi spenner kjevene, og hva virkelig stress kan gjøre fysisk med kroppen. Det gikk i alle fall opp noen lys for meg underveis!

Etter denne timen var det faktisk helg! Lunsjen bestod av potetsuppe og rundstykker. Etterpå dro vi en gjeng ned til «sentrum», jeg var så sliten at jeg knapt skulle klare å stå på beina, men fikk kjøpt neseklype til svømming.

Resten av dagen har gått med til totalt avslapning, og jeg har ingenting på timeplanen før på mandag.

Selv om jeg har hatt en tøff dag med laber form og dertil litt negative tanker, så er jeg utrolig takknemlig for å være her på AiR! Blir kjent med mange spennende mennesker, og kan bare være meg selv uten å tenke på forpliktelser man ellers har i livet.

One Comment leave one →
  1. 13.06.10 14:02

    Å så spennende å lese. får tårer i øyne av dine opplevelser. De er kjente på godt og vondt! Godt du er takknemlig for AiR. Det ble vendepunkt for meg, og fikk venner der som vil være «mine» for livet! slapp av og nyt å være til, og være i DIN boble! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: