Gå til innhold

Jeg har funnet mine delmål!

28.06.10

Det er ingen hemmelighet at mitt mål er å komme tilbake til arbeidslivet. Problemet er at jeg ikke har visst hvordan jeg skal komme dit!

Som et ledd i oppholdet her på AiR har vi hatt målsetningsarbeid. Det vil si at vi har måttet finne ut hvor skoen trykker, hvilke mål vi har for både arbeidsliv og privatliv, og sist har vi måttet funnet våre delmål som skal føre oss til målene våre.

I samarbeid med attføringskonsulent og gruppetimene – i tillegg til mange grubletimer for meg selv – har jeg nå kommet fram til mine delmål og fått alt ned på papiret.

For det første vil jeg at jeg søkes inn til en attføringsbedrift slik at jeg får kartlagt hvilken arbeidsevne jeg har. Kan jeg jobbe 20 % er det bedre enn ingenting. 30 % enda bedre enn 20. Men vi kan ikke se bort fra det faktum at jeg har en sykdom, og at jeg dermed må være realistisk og si at en 100 % stilling ikke er innen rekkevidde foreløpig. I tillegg til at jeg får kartlagt min arbeidsevne får jeg også arbeidstrening, og ikke minst få en for innenfor arbeidslivet igjen.

Jeg må også fortsette trening og avspenning hjemme, sørge for at jeg har mest mulig overskudd til enhver tid. Jeg har fått testet ut ulike treningsmetoder her og funnet hvilke treningsformer som fungerer for meg. Trening skal ha en så høy intensitet jeg klarer, her snakker vi ikke om å tusle en tur i nabolaget! Men litt er bedre enn ingenting, og er det en dag jeg har lite overskudd og er dårlig, ja, så må jeg justere etter det. Finne en balanse.

Jeg er i alle fall på vei tilbake til arbeidslivet i større eller mindre grad.

One Comment leave one →
  1. 28.06.10 22:13

    Godt å ha noen realistiske mål å jobbe mot.

    Men jeg er glad du også ser begrensningene og tar hensyn til kroppen din. *klemmer*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: