Gå til innhold

Hvordan har de to første ukene hjemme vært?

21.07.10

Det har gått to uker siden jeg kom hjem fra mitt opphold på AiR. Selv om vi har hatt feriebesøk av niese og venninne, har jeg likevel klart å etablere treningsrutiner hjemme.

Jeg har imidlertid ikke fått trent helt slik som planlagt; bassenget er sommerstengt. Jeg forsøkte meg på et annet badeanlegg som har korte åpningstider, men det ble umulig å få svømt skikkelig blant lekende barn. Så dette får jeg ikke startet opp med før rundt 9. august. Jeg har også hatt en runde med feber og en runde med oppkast, og har dermed måtte kutte et par treningsdager. Jeg trener tre ganger i uka, og svømming skal være 1-2 ganger av disse, mens jeg trener styrke og utholdenhet hjemme.

Ellers har det vært litt merkelig og komme hjem og «ut av boblen», men ufattelig deilig likevel. Jeg er jo HJEMME! Lukten av hjem. Lyden av hjem. Atmosfæren av hjem. Og selvfølgelig komme hjem til mannen!

Men det er et par ting jeg savner; tilgangen til basseng, gymsal og treningsrom. Og organisert trening i den mening at man slipper å tenke selv. Møt opp i gymsalen, og idrettspedagogen sørger for morsom og god trening. Og jeg savner så klart gruppa. Fine folkene!

One Comment leave one →
  1. 24.07.10 20:30

    Godt å lese hvordan du har hatt det på AiR, og hvordan du har hatt det etter hjemkomst. Enda savner jeg godfolket mitt i grønn gruppe, selv om det er over 2 år siden jeg var på AiR. En del av de folka har fått en stor plass i mitt hjerte, og vil for alltid være der. Ta vare på deg selv nå og håper du holder deg frisk slik at du kan fortsette treningsopplegget ditt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: