Gå til innhold

Hjernetørke?

06.09.10

Etter at jeg har lagt meg om kvelden finner jeg til stadighet gode bloggtemaer, ting som skjer i livet mitt som jeg må dele. Setningene formulerer seg i hodet mitt, og det er faktisk gode setninger, og jeg burde helst ha stått opp og få det skrevet ned. Men kroppen er tung og trøtt, jeg klarer ikke å dra meg opp av senga for å sette meg ned foran mac’en.

Jeg skriver det i morgen

…tenker jeg, og lar søvnen ta overhånd.

Problemet er at dagen etter har jeg ikke den minste anelse om hva jeg tenkte kvelden før. Jeg vet jeg hadde noe å blogge om, men hva var det? Det kunne ha vært hva som helst, virkelig, det er mye som går gjennom hodet mitt om kveldene. Alt fra følelser og ting jeg har opplevd, til morsomme bilder jeg har sett. Kanskje det var noe på nyhetene jeg skulle kommentere? Jeg vet virkelig ikke. Når jeg våkner om morgenen er jeg ikke som andre. Andre som sier de er uthvilte, har fått ladet batteriene gjennom natten, de er klare til ny giv. Jeg føler jeg har en hjerne som har skrumpet inn til en liten rosin i løpet av natta, jeg er svimmel og forvirret. Jeg er sliten og uopplagt, og kunne sikkert sovet «i hundre år». Dermed blir det ikke noe nytt blogginnlegg, og bloggen min framstår som et stillestående vann. Ikke særlig vakkert vann heller, for den del. Bare stillestående, ikke noen perle i naturen. Bortgjemt og glemt.

Jeg vet ikke om det kan kalles hjernetørke, for etter leggetid er jeg særdeles kreativ. Det hjelper bare ikke når jeg sitter tom foran dataskjermen dagen etter.

2 kommentarer leave one →
 1. 06.09.10 09:24

  Hva med en skriveblokk og blyant på nattbordet..
  Men du er ikke alene med hjernetørken..

  • anettesylvia permalink*
   06.09.10 10:12

   Jeg har tenkt tanken med en blokk og en blyant på nattbordet. Det er bare så veldig uvant å tenke den tanken, jeg har aldri hatt konsentrasjons-/hukommelsesplager tidligere. Men det er nok bare å erkjenne at jeg trenger noe å notere på og med ved sengekanten 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: