Gå til innhold

Er han klar over det?

06.02.11

Det er mørkt i rommet og hånden min hviler på en varm rygg. Jeg kjenner pusten hans som hever og senker seg i brystkassen, og jeg hører den jevne lyden av dyp søvn. Og jeg tar meg i å tenke; Vet han hvor fantastisk han er?

Er han klar over den tryggheten han utstråler? Er han klar over hvor glad han gjør meg når han setter seg ned ved siden av meg, holder rundt meg og bare er der? Når han gir meg et kyss og får hjertet mitt til å hoppe over et slag, er han klar over hvor uendelig glad jeg er i ham?

Vi har vært kjærester i 11,5 år. Samboere i 11. Gift i 4,5 år. Den fantastiske nyforelskelsen dukker opp med jevne mellomrom, men forholdet vårt er blitt så mye mer enn bare forelskelse. Med en dyp respekt for hverandre, godt teamarbeid og felles grunnverdier, selvsagt med en god dose forelskelse, er det blitt utviklet en solid kjærlighet mellom oss. Han er min beste venn, og uansett hvor klisjé det høres ut; han er min klippe og trygge havn.

Er han klar over hvor lykkelig han gjør meg når han gir meg komplimenter? Klarer jeg å vise nok hvor utrolig mye han betyr for meg? Vet han at han er «mitt alt»?

Jeg snur meg mot ham i mørket, holder rundt ham, presser nesen min mot skulderbladet hans og før søvnen henter meg inn tenker jeg:

Jeg elsker ham så utrolig mye. Er han klar over det?

One Comment leave one →
  1. Kjetil permalink
    06.02.11 10:11

    Elsker deg kjære!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: