Gå til innhold

Endelig! Det er ADVENT! wohooo! Julekalenderen er herved åpnet!

01.12.12

ENDELIIIIIIIG! Favorittiden min i året. Tiden som skal fylles av adventskos og forventning, forberedelser og NULL stress! Og hva er vel bedre enn å starte dagen med noe jeg forbinder med jul?

I årets kalender kommer jeg til å skrive litt mer om hvorfor jeg har valgt å publisere akkurat dette klippet. Hva det minner meg om eller hvilke følelser jeg får når jeg ser eller hører det. Noen av lukene vil ha lengre innlegg og klipp, mens andre har helt korte. Har du ikke tid til å se alt, så er det bare å komme tilbake senere om du ønsker det.

Så, er du klar?

1. desember: Jul i Skomakergata!
Det er vel nesten ikke nødvendig å fortelle hvorfor jeg har et forhold til Skomakergata. Har ikke alle det? Dette er serien jeg vokste opp med i adventstiden. Tøflus var min store helt, og jeg var helt syk etter å få et slikt dyr selv. For dyret er jo virkelig, og jeg kunne ikke begripe hvorfor jeg aldri kunne få en Tøflus. Jeg skulle stelle pent med det, og jeg beviste virkelig at jeg kunne håndtere levende dyr, da jeg hadde både marsvin og kanin i tillegg til familiehundene. Tøflus er fremdeles favorittkarakteren min i Skomakergata, etterfulgt av Jon Blund som alltid kjører så kule kjøretøy. Det er faktisk eneste grunnen til at jeg har lyst på en elektrisk Buddy – den er jo så lik en av bilene til Jon Blund!

Bare introen til Jul i Skomakergata får adventsfølelsen til å stige i hjertet mitt. Jeg håper klippet vil bringe minner til deg også 🙂

2 kommentarer leave one →
 1. 01.12.12 17:23

  Herlig med advent. Klem!

  • anettesylvia permalink*
   01.12.12 17:25

   Min favorittid i året! 😀
   klem til deg, Aase 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: